siden sidst #2

Det er ikke til at fatte som tiden går! Jeg er mindst ligeså ekstatisk, som da jeg kom. Oplevelserne venter rundt om hjørnerne og de fedeste indtryk bliver dannet når jeg mindst venter det. Der sker en masse hele tiden og jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle om alt fra ende til anden! Men for denne gang, må jeg nøjes med at give jer et indblik i mine højdepunkter:
1 | Det var for alvor blevet efterår i Provo. Træerne stod nøgne tilbage og varslede om, at det var blevet vinterfrakkevejr og tid til huer og vanter. 
2 | Min thanksgiving tilbragte jeg oppe i smukke omgivelser i Park City, i det nordlige Utah. Her dækkede hvide dynger af sne de omkringliggende bjerge og skabte en ægte vinter-vidunderlands-stemning. Udover at spise en masse kalkun og græskar tærte, var det også min første gang på ski dette år. Jeg havde helt glemt hvor rart det føles, at suse ned a løjperne med røde kinder.

3 | Min skole var kvalificeret til statsmesterskaberne i amerikansk fodbold. Selvom jeg ikke forstod et hak af hvad der foregik halvdelen af tiden (dog kan jeg informere om, at vi vandt! Åbenbart...), skreg og skrålede jeg alligevel i kor med de mange andre Timpview-elever.

4 | Nogle drenge på min skole spillede for leden på en lokal musikcafé. Mange af mine gode venner og bekendte dukkede op, og sammen nød vi musikken, som bandet selv havde skrevet og komponeret!

5 | Lad mig sige det som jeg er; jeg har altid set skævt til Hunger Games. Mest af alt fordi jeg sammenlignede det med Harry Potter, som jeg nærmest har et religiøst forhold til.
Men nu skete det altså - og ind til videre elsker jeg det! Thanksgiving ferien blev brugt på, at guffe ord og action i mig. Jeg kan ikke vente til jeg bliver færdig!

6 | En af de mest uforglemmelige oplevelser, var Sadie's. Et skolebal, hvor pigerne inviterer drengene.
Jeg spurgte en dreng fra min tyskklasse, Sam.
I det første stykke tid efter jeg spurgte ham, var jeg et nervevrag og afsindig nervøs for et afslag.
Heldigvis sagde han ja - og det resulterede i en fantastisk aften i selskab med de rareste mennesker!
(Og hvis I er i tvivl, så ja, Sam og jeg er klædt ud som Fleur Delacour og Draco Malfoy!)

7 kommentarer:

 1. Ha, hvor er det skønt. Jeg har altså virkelig savnet flere indlæg fra US, det må være det vildeste eventyr!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvom jeg ikke just springer ud af sengen om morgenen og har det store smil på hele tiden, er det alligevel den største, vildeste, fedeste, sejeste og bedste oplevelse nogensinde!
   Åh, hvor er jeg glad for at du stadig følger med!

   Slet
 2. Selvfølgelig følger jeg med :) Og nej, man behøver ikke et smil på hele tiden for at få en stor oplevelse (det er også de færreste, der springer ud af sengen om morgenen). Dejligt, du nyder det!

  SvarSlet
 3. Det må være en så spændende (og udfordrende) oplevelse at starte fuldstændig fra scratch i et ukendt land med ukendte menneske.
  Det er i hvert fald spændende at følge med i dine oplevelser, Cille!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det helt bestemt. Det er hårdt, men jeg kan virkelig mærke hvor meget jeg får ud af det i sidste ende.

   Slet
 4. Hej Cille - Har lige fundet din blog og synes, at den virker så hyggelig og dejlig personlig. Det ser ud til, at det er længe siden, at du har postet noget, men håber da, at du finder bloggerlysten (tiden?) tilbage :-) Glæder mig til at følge med. Kh Sheena

  SvarSlet
 5. Super fin blog! Har du lyst til at vinde to super lækre neglelakker fra Chanel i de fineste sommerfarver? Så deltag via linket: http://girlsontherun.dk/?p=207
  Knus fra Sofie

  SvarSlet