FAQ

FAQ betyder Frequently Asked Questions og er et bundt spørgsmål og svar til den tvivlende - om mig!

Personlige 

Q: Hvad hedder du?
A: Jeg hedder Cille.

Q: Hvor gammel er du?
A: Jeg er femten år gammel.

Q: Hvilken klasse går du i?
A: Efter mit år på udveksling skal jeg gå i 1.g, men lige nu tilhører jeg det amerikanske skolesystem og går derfor i 10th grade.

Q: Hvor bor du?
A: P.t. bor jeg i Provo, Utah i den midt-vestlige del af USA. Normalt bor jeg i en meget lille by en halv-times kørsel nord for København.

Q: Hvilken skole går du på?
A: Timpview Highschool - næste år skal jeg gå på Rysensteen Gymnasium, ikke langt  fra Hovedbanegården i København.

Q: Din personlighed med tre ord?
A: Loyal, genert, perfektionistisk

Blogging

Q: Hvorfor begyndte du at blogge?
A: Jeg elsker at skrive - og siden tendensen for blogging er rimelig stor blandt unge i dagens Danmark, så gav jeg mig og tænkte "tja, hvorfor ikke?". Samtidig er det en rar metode at få afløb for oplevelser og usagte ord.

Q: Hvad betyder blogging for dig?
A: Det er ens personlige frirum, der for mit vedkommende har bundet mig sammen med en masse søde mennesker, som jeg ville have været foruden, hvis jeg ikke var begyndt på at blogge i sommeren 2011.

Q: Hvordan kan det være at du hele tiden skifter blog?
A: Fordi jeg er ubeslutsom som bare fanden og aldrig helt kan finde min base i et projekt. (Ja, jeg keder mig hurtigt).

Q: Hvorfor begyndte du at blogge på Selvportræt igen?
A: Allermest fordi jeg havde planer om at skrive dagbog, men gerne ville undgå skrivekrampe. Desuden er det meget nemmere at dele oplevelser med venner, familie, bekendte og unge, der ovevejer at tage et år i udlandet, i stedet for at skrive til enhver person individuelt!

Q: Blogger du andre steder?
A: Ja. Jeg blogger på blandt andet Kunstig, der er en kunst/kultur-blog, som jeg driver sammen med fire gode veninder.

Skole og udveksling

Q: Hvordan kan det være at du gik ud af folkeskolen allerede som 15-årig?
A: Da jeg startede i skole boede jeg i Tyskland, hvor man som regel begynder et år før end man gør i Danmark. Da jeg flyttede tilbage igen, gik de fleste af mine venner fra børnehaven i klassen over den jeg burde have gået i, derfor sprang jeg et trin over.

Q: Hvorfor er du taget på udveksling?
A: Hvorfor ikke? Har man midlerne og lysten til det, mener jeg helt sikkert at man bør tage skridtet og tage et år væk. Du lærer så meget om dig selv og at stå på egne ben. I mit tilfælde kommer jeg også til at få et helt unikt indblik i amerikansk livstil og kultur, som kan være ret så fascinerende.

Q: Hvorfor tog du ikke bare på efterskole?
A: Efterskole er en udfordring i sig selv, men et udenlandsophold er bare en helt anderledes ting end at forblive i Danmark. Jeg har altid været ret optaget af Amerika og hele tanken omkring school-spirit. Dét at mange af mine gode venner valgte at tage på udveksling, gjorde nok udslaget for mig.

Q: Hvilken linje skal du have på gymnasiet?
A: Jeg har valgt en linje, som kaldes musik og samfund. Den indeholder blandt andet musik A, engelsk A og samfundsfag B.

Q: Hvorfor valgte du et gymnasium så langt væk?
A: Intet ondt om de gymnasier i mit nærområde, men jeg har aldrig følt mig tiltrukket af dem og deres profil. Siden jeg bruger meget af min tid i København og har en stor vennekreds, som jeg oftest ses med derinde, lagde jeg stor vægt på at mit gymnasies geografiske placering lå tæt på byen.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende mig virtuel post på selvportraetkontakt@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar