et fotoprojekt


Min skole tilbyder et hav af spændende og yderst interessante valgfag; alt fra hjemkundskab til syning og computer programmering. Nogle mere applerende andre. Og som en doven indehaver af et smaddergodt kamera valgte jeg digital fotografering. En semesterklasse, for alle amatører der vil lære lidt om fotografiets verden og dets herligheder (eller bare vil score en nem, god karakter). 
For godt en uge side fik jeg opgaven at tage 50 billeder af ét objekt, og derved gøre brug af fotografiets elementer og principper; lys, vinkel, billedekomposition.
Jeg måtte derfor grave i gemmeren og det ledte til at jeg fandt denne fine dukke. Den blodrøde kappe passer ekseptionelt til årstiden, nu hvor bladene falder af træerne og folk rundt omkring begynder at pynte op til halloween.
I min jagt på at fange de 50 billeder, blev jeg blandt andet ledt ind i en gammel hestestald, en fremmedes have og en rusten vogn.
Selvom jeg nu havde ønsket at jeg skulle skyde en portræt serie (jeg kan love for at der er et stort udvalg af ideelle - og meget smukke - modeller herovre!), må jeg indrømme at resultatet af min foto-fangst er ganske tilfredsstillende. Ovenover kan I se tre ud af mange flere billeder, som jeg fik taget.
Hvad synes I?

4 kommentarer:

 1. Der er intet så uhyggeligt som dukker, der stirrer. Billede nummer 2 gav mig så mange kuldegysninger til trods for de bløde farver og lyset. Jeg har forresten prøvet at tage kontakt til dig via. din mail, men er ikke helt sikker på, at du har set den? Det er fanmail! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dukker er så skræmmende perfekte - og jeg tror det er dét der gør den så uhyggelige. Netop fordi de er så "unaturlige", synes jeg det var en god idé at sætte den ud i naturomgivelser, hvis du kan følge mig.
   Jeg har desværre ikke fået din mail. Du kan prøve at sende den igen til kontaktselvportraet@gmail.com, jeg vil skam ikke gå glip af fanmail! ;-)

   Slet
  2. Vores mails vil simpelthen ikke samarbejde. Kan jeg kontakte dig et andet sted? :-)

   Slet
  3. Nu skulle det hele vist være på plads; jeg har fået lavet mig en spritny email, som du kan skrive til, siden det andet møg ikke virkede :-)
   Du kan blot sende din rare besked, for tredje gang (sorry), til selvportraetkontakt@gmail.com.

   Slet