lyden af efterår

Årstidernes gang summer stille derudaf, mens jeg befinder mig i en lille bobbel af den pureste lykke. Bladene begynder så småt at skifte farve - men jeg kan stadig prale af at gå med bare ben og korte ærmer. Selvom det stadig er lunt, kan jeg fra tid til anden mærke de kolde briser, der varsler om efterårets herkomst. 
Med det sagt, skal vi invitere de kølige morgener indenfor med en herlig omgang efterårs-hymner, værsågo' at tage et lyt:

YO LA TENGO - AUTUMN SWEATER | Hvad egner sig bedre til efteråret end en sang med den allermest indbydende titel af dem alle? Den passer som hånd i handske til raske gåture gennem den sølende regn med  hue på og en godt polstret jakke.

BON IVER - RE: STACKS | Frontmanden med den mest hjerteknusende stemme har det med at bringe en bestemt sindsstemning over mig. Dette er en af de sange, man får lyst til at græde til uden nogen grund, bare fordi det er så hamrende smukt det hele. Det kan ikke beskrives med ord, hvor højt jeg elsker denne sang.

THE SMITHS - ASLEEP | The Smiths er måske det mest forvoksede teenage-band jeg kender. Med de mest velskrevne og triste tekster, indtager de min liste over evergreen kunstnere. Morrisey har lullet mig trygt i søvn - og med denne sang kan jeg ikke andet end at blive lidt kuldskær og krybe endnu længere under dynen.


4 kommentarer:

 1. Jeg elsker, at du har valgt to af mine absolutte efterårsmelodier. Re:Stacks og Asleep vil for mig altid være noget af det mest fine, ærlige og stemningsfyldte. Dejligt indlæg!

  www.arpeggiator.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid en fornøjelse at høre fra dig, Katrine!

   Slet