mit værelse

På en solskinsdag i marts tog jeg mig efter lang tid sammen til at rykke rundt på mit værelse. Spontaniteten sejrede, og der blev vendt op og ned på min vante lille farveladekasse. 
Jeg elsker sådan at gå og nørkle med de små detaljer, så mit lille stunt med room-makeover og hele molevitten var en lutter fornøjelse. Desuden er jeg også typen, der aldrig helt bliver tilfreds med mit eget produkt, men denne gang synes jeg selv jeg har ramt plet - i hvert fald for en rum tid.

9 kommentarer:

 1. jeg elsker dit værelse!

  SvarSlet
 2. Svar
  1. mange tak, jeg er også gået hen og blevet rigtig glad for det!

   Slet
 3. Så hyggeligt og personligt. Man kan tydeligt se, at det er Cille som bor der. Og hvor er det bare dejligt! Mit værelse er ren Ikea, og ret så upersonligt... Du må lige komme forbi en dag, og hjælpe mig søde Cille!

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Frygt ej! De fleste af mine møbler er faktisk også derfra, men jeg er af den overbevisning, at det er de små nips-ting og små finesser, der gør det meste af arbejdet. Jeg er sikker på, at et Ikea-værelse kan være ligeså smukt og personligt, som et hvor det meste af interiøret er loppefund. Det er bare om at finde balancen!

   Slet
 4. Evigt fint. Det er SÅ "Cille"!

  SvarSlet
 5. Hvor er det skønt! Så hyggeligt og kreativt!!

  SvarSlet