spot-festival

Festival-sommerfuglene fik endelig forløsning i denne weekend. Jeg er hjemvendt; godt mættet på musik, øl og hvad livet eller vælger at byde én, når man følger spontanitetens veje. Jeg husker ikke sidste gang at jeg har haft så ømme fødder og skrålet stemmen væk til nogle af mine favorit sange. Solen skinnede og prikkede til både hud og sind, og udsendte længe ventede sommer-vibes gennem Århus' kringlede gader. Der var vind i skørtet, da jeg - i godt selskab - drønede gennem byen med et tæt pakket program i hånden.
Spot, for mig, var lig med gode venner ved åen, julelys i øjnene, uhæmmet dans i skæret fra de farverige lamper - men ikke mindst var det en helt uforglemmelig musikals rejse gennem et sammensurie af velkomponerede toner og genrer.

6 kommentarer:

 1. Kunne ikke være mere enig! SPOT var for mig nogle af de bedste koncert-oplevelser, især fordi du var med til et par stykker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeste Signe, altså! Det var nogle helt unikke oplevelser!

   Slet
 2. Ja, SPOT var en suveræn oplevelse og her efter et par uger mindes jeg stadig de lækre koncerter. I sær når ser dine smukke billeder, hører musikken og læser dine nedskrevne tanker :)
  Hyggeligt at se dig igen, Cille :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, Maia. Hvor er du sød!
   Det var også skønt at se dig igen. Mon ikke vi ses igen snart? :)

   Slet
 3. Åh hvor ville jeg godt have været der!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. Du må tage revanche i 2014 :)

   Slet