mine koncerthøjdepunkter10 kommentarer:

 1. Virkelig fedt lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg også ret glad for resultatet!

   Slet
 2. Så fint arbejde Cille! Det er virkelig hyggeligt, og giver et godt indblik i, hvem du er som person, og hvad du kan lide af musik. Bare jeg var så god.. Hmpf!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg bare glad for at du lægger mærke til det, Lisette. Det var nemlig præcis dét jeg ville opnå!
   Men hey, øvelse gør mester. Og hvis du bare giver dig tid til at forsøge, så er jeg sikker på, at du kan fremtylle noget lignende!

   Slet
 3. Du er så lækker en person, Cille. Bliver altid så glad af at læse dine indlæg! Ærgerligt, at jeg ikke rendte ind i dig på Northside sidste år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Katrine!
   Det kunne ellers have været sjovt, hvis det var sket ☺

   Slet
 4. Åhhh åh åh, ville godtnok gerne have været til de koncerter! Har selv lige smidt en daughter-koncertandmeldelse på min egen blog hvis du skulle have lyst til at tjekke den ud. Kan ihvertfald varmt anbefale daughter live, hvis de gæster danmark igen. Du ville have elsket det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må ærligt indrømme, at Daughter ikke har fanget mig helt så meget som det nok burde. Det eneste nummer, som jeg egentlig har fået sat mig ned og lyttet ordentligt til er Youth - og det er tilgengæld rigtig godt. Måske burde jeg give det en chance?
   Tak for tippet - og jeg tjekker da lige indlægget ud.

   Slet
  2. Jeg synes helt klart, at du skal lytte ihvertfald de to første EP'er igennem et par gange. Jeg havde også lidt svært ved at skælne numrene fra hinanden i starten, men når man har hørt numrene igennem et par gange begynder man at lægge mærke til alle de finurlige toner og produktionsmetoder der er brugt. Og ja, igen, efter min mening er de to første EP'er klart mest interessante!

   Slet
  3. Jeg vil prøve, men kan ikke love noget. Er også bare kørt ind i en periode, hvor jeg er lidt træt af det der lidt pæne, folk-indie.

   Slet